ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

EnglishGreek

ΚΑΛΑΘΙ

Press Enter / Return to begin your search.

Επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση της γυναίκας απαραίτητα είναι τα κοσμήματα, τα βραχιόλια και γενικά τα αξεσουάρ. Ποια είναι τα must γυναικεία αξεσουάρ που θα φορεθούν το 2021;

Όπως με την μόδα των ρούχων έτσι και τα αξεσουάρ κάθε χρόνο αλλάζουν στυλ για να μπορέσουν αυτά τα δύο να συνδυαστούν και να προσφέρουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Τα χαρακτηριστικά για την φετινή περίοδο είναι οι χοντρές αλυσίδες και οι περίεργες τσάντες με σούρες ή κοντά χερούλια.

vastyle αξεσουάρ

Αλυσίδες

Απόλυτο κόσμημα για την φετινή τάση είναι οι αλυσίδες. Είτε αυτές είναι του τύπου layering , όπου συνδυάζονται αλυσίδες σε διαφορετικά μήκη και μεγέθη μεταξύ τους, είτε αλυσίδες με κρεμαστά όπως γράμματα, λουκέτα, και άλλα!

Τσάντες

Η φετινή τάση της μόδας επιβάλει μακρόστενες τσάντες με κοντό χερούλι. Πρόκειται για κοντές τσάντες που κρατάς ακριβώς κάτω από τον ώμο σου, ανάμεσα στο μπράτσο και τον κορμό σου. θα τις βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων.

Ένα άλλο μοντέρνο σχέδιο είναι οι τσάντες με σούρες. Κομψές και ταιριάζουν με την μόδα της ένδυσης του 2021.Μπορείς να τις κρατήσεις ως φάκελο, στο χέρι ή στον ώμο. Συνήθως είναι δερμάτινες και σε γήινα χρώματα όπως μπεζ, καφέ, μαύρο και άσπρο.

Βραχιόλια

Η φετινή μόδα έφερε πάλι τα μεγάλα βραχιόλια. Λόγω του μεγέθους του, καλό είναι να φοράτε ένα τη φορά. Όμως μία rock εμφάνιση επιτρέπει να φορέσετε και δύο μαζί. Αν δεν σας φαίνεται αρκετό και θέλετε να φορέσετε κι άλλα κοσμήματα, προτιμήστε ένα δαχτυλίδι στο αντίθετο χέρι, σκουλαρίκια ή ένα διακριτικό κολιέ.

Επισκεφτείτε και εσείς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα vastyleproject.gr και δείτε τη συλλογή μας από τα γυναικεία αξεσουάρ για το 2021.

espa espa